''Geleceğin Sineması'' , bu yıl sinema öğrencilerinin kısa film projelerini hayata geçirmeleri için 20.kez düzenlenecek.
13 Haziran 2023

TÜRSAK Vakfı ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün işbirliği ile gerçekleşen ''Geleceğin Sineması'' , bu yıl sinema öğrencilerinin kısa film projelerini hayata geçirmeleri için 20.kez düzenlenecek.

Sinema öğrencilerini beyaz perdeye kazandırabilmek ve nitelikli kısa film yapabilmeleri için gerekli maddi imkânları yaratabilmek adına düzenlenen Geleceğin Sineması, için başvurular başladı. Son başvuru tarihi 3 temmuz olarak belirlendi.

''Geleceğin Sineması'' farkı, gençler tarafından nitelikli, sanatsal, özgün filmler üretilmesine destek olmak hedefiyle, senaryo ve üretim aşamasına kadar; seçmeler, eğitimler ve maddi destek verilerek gerçekleştiren yarışma, 20. yılında. Bu yılda genç sinemacılara desteğini devam ettiren Geleceğin Sineması'nda bu yıl 10 senaryo projesine 20 bin TLmaddi destek ve danışmanlık verilecek. Konu şartı özgür bırakılan yarışmaya, Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti genelindeki devlet, özel ve vakıf okullarının sinema ve medya bölümlerinde okuyan ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencileri katılabilecek.

https://www.geleceginsinemasi.com/ adresi üzerindeki formdan başvuruları gerçekleştirebilirsiniz.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)