Serkan Başpınar Çift'lik Bank: Tosun Firarda filminin bütün haklarını satın aldı.
23 Haziran 2023

Saner Film'in baş yapımcısı Serkan Başpınar, Saner ve Fanatik Film'in binlerce filmden oluşan dev arşivine yeni bir film daha ekledi. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye de en çok ses getirmiş olan dolandırıcılık olayının komedi filmi haline getirilerek uyarlanmış hali olan Çift'lik Bank: Tosun Firarda filmi artık dev arşivde. 

2018 yılında çekilmiş olan Çift'lik Bank: Tosun Firarda'nın yönetmen ve senaristliğini İsmail Hakkı Koç yapmıştır. Oyuncu kadrosunda ise Burak Alkaş, Fercan Bay, Murat Övünç, Kadir Gültekin, Tayfun Sav, Gökhan Çelik, Vahdet Çakar yer alıyor. 

Filmin konusu ise şu şekilde; Aynı hastanede tedavi gören Cenk ve Tosun arkadaş olur. Hastanede birbirlerine destek olan ikili taburcu olduktan sonra da ilişkilerini sürdürürler. Cenk cep telefonundan sürekli çiftlik adlı oyunu oynamaktadır. Oyunu merak eden Tosun, gerçek bir çiftlik kurarlarsa oyunun daha inandırıcı olacağını ve bu sayede çok para kazanacaklarını düşünür. Cenk ve Tosun bu sayede birçok insanı dolandıracaktır.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)