Serenay Sarıkaya'nın başrol olduğu yeni Netflix dizisi çekimlerine start verildi.
04 Temmuz 2023

Ece Yörenç'in kaleme aldığı Netflix'in yeni yerli dizisi ''Kimler Geldi Kimler Geçti'' için start verildi. Çekimleri başlanan dizinin yönetmen koltuğunda Bertan Başaran oturuyor. Oyuncu kadrosu bir hayli güçlü olan dizinin başrolü Serenay Sarıkaya'ya dizide Metin AkdülgerHakan KurtaşBoran KuzumAhmet Rıfat ŞungarBade İşçilGülcan AslanZeynep Tuğçe BayatEsra RuşanEfe TunçerMeriç AralKamil GülerNil Sude AlbayrakSümeyra KoçSelçuk BorakEge Aydan, Laçin Ceylan, Perihan Savaş eşlik ediyor.

Yapımcılığını Ay Yapım, Kerem Çatay'ın üstlendiği dizinin merak edilen konusu ise şu kelilde; Başarılı bir avukat olan Leyla Taylan ( Serenay Sarıkaya), Aşk hayatında ihanetle sonuçlanan bir ilişkiyi bitirmiştir. Yakın arkadaşları ve yakışıklı bir şef olan Şeyyaz'ın yardımlarıyla bu durumun üstesinden gelen Leyla, Çok önemli bir boşanma davasında Tuba Tepelioğlu'nun avukatı olarak onu temsil etmeye başlar. Narsist ve şimdiye kadar 3 eş eskitmiş bir adamın karşısında müvekkilini savunan Leyla'yı hararetli bir savunma beklemektedir. 

''Kimler Geldi Kimler Geçti'', isimli karışık ilişkiker ve aşırı derecede aşk kokan bir hikayesi olan dizi'nin çekimlerinin ne zaman tamamlanacağı ve yayın tarihi belli değil. Serenay Sarıkaya'yı ateşli bir avukat olarak izlemeyi iple çekiyoruz.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)