2023 yılının en heyecanla beklenen filmleri Temmuz ayında seyirci ile buluşuyor.
05 Temmuz 2023

Temmuz ayı, sinemalara Indiana Jones'un vurduğu kamçıyla başladı. En sevilen macera, aksiyon serisinden olan Indiana Jones ve Kader Kadranı temmuz ayında ilk vizyona giren filmler arasındaydı. 

Bu serüvende efsanevi arkeolog Indiana Jones, tarihin akışını değiştirebilecek mühim bir eseri geri almak için zamana karşı yarışır. Yaz için sinemaya gitmeyi planlarınıza eklemeyi unutmayın.

Heyecanla beklenen diğer temmuz ayı filmleri ise şu şekilde;

Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı (7 Temmuz)

Josh (Patrick Wilson) ve üniversite çağındaki Dalton (Ty Simpkins), iblislerini kesin olarak dindirmek için, ailelerinin karanlık geçmişi ve bir dizi yeni ve daha korkunç olaylarla yüzleşerek kırmızı kapının ardında gizlenen Öte’nin her zamankinden daha derinlerine inmelidir.

Ren Altını / Rheingold (7 Temmuz)

Fatih Akın’ın yeni filmi Ren Altını’da temmuz ayında sinemalarda seyirci ile buluşacak.

Giwar Hajabi'nin getto'dan müzik listelerinin başına uzanan gerçek hikayesini anlatıyor. Irak'tan Almanya'ya geldikten sonra kendini en dipte bulan Giwar, küçük suçlardan büyük satıcılığa kadar yükseldi. Bir uyuşturucu sevkiyatında yaşanan sorun Giwar'ın hayatının komple değişmesine neden olur.

Oppenheimer (21 Temmuz)

Christopher Nolan’ın yazıp yönettiği Oppenheimer, izleyicileri dünyayı kurtarmak için yok etme riskini almak zorunda kalan esrarengiz adamın heyecan dolu paradoksuna iten IMAX ile çekilmiş epik bir gerilim.

Barbie (21 Temmuz)

Greta Gerwig’in yaratıcı kaleminden belkide bu yılın en çok ses getiren filmlerinden biri olacak olan Barbie 21 temmuz’da seyircisi ile buluşacak.

Barbie diyarından kovulan ve kendisini bir anda gerçek dünyada bulan Barbie’nin macera ve eğlence dolu hikâyesini konu alıyor.

Ölümcül Çarpışma (7 Temmuz)

Jackie Chan ve John Cena’nın başrolü paylaştığı aksiyon ve komedi dolu film, Doğu'da bir Çin petrol rafinerisi saldırıya uğrar. Çinli bir özel güvenlik görevlisi işçileri kurtarmak için görevlendirilir. Özel güvenlik bunun için bir Amerikalı özel komandodan yardım alacaktır.

Mission Impossible Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm (14 Temmuz)

Christopher McQuarrie’ın hem yönetmenliğini yaptığı hemde senaryosunu kaleme aldığı efsane aksiyon serisi Mission Impossible 14 temmuz’da sevenleriyle buluşuyor. Serinin 7. filmi Ethan Hunt ve IMF ajanları yeni aksiyon dolu bir macerada sinema severleri bekliyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)