Martin Scorsese'nin ünlü isimlerle doldurduğu yeni uzun metraj filmi Killers of the Flower Moon 20 Ekim'de Apple+'tan önce sinemalara geliyor.
06 Temmuz 2023

Martin Scorsese'nin Eric Roth ile senaryosunu beraber yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı ''Killers of the Flower Moon'' bu sene en çok konuşulan filmler arasında.  2019 yılında çektiği The Irishman'den sonra ilk filmi olan ''Killers of the Flower Moon'' Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro gibi başarılı oyuncuları bir araya topluyor.

Cannes'da dünya prömiyeri yapan filmlerden biri olan ''Killers of the Flower Moon''un oyuncu kadrosunda Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro dışında Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, John Lithgow, Brendan Fraser, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Michael Abbot Jr., Pat Healy, Scott Shepard, Jason Isbell, Sturgill Simpson gibi isimler yer alıyor.

Martin Scorsese, Dan Friedkin, Bradley Thomas ve Daniel Lupi'nin yapımcılığını yaptığı filmin konusu ise şu şekilde;  20. yüzyılın başında petrol, bir gecede dünyanın en zengin insanları olan Osage Halkı’na servet kazandırmıştır. Bu Amerikan yerlilerinin zenginliği Osage parasını mümkün olduğunca manipüle eden, gasp eden ve çalan beyaz tüccarları, cinayete başvurmadan önce, hemen cezbetmiştir. Gerçek bir hikayeye dayanan ve Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) ile Mollie Kyle’ın (Lily Gladstone) umulmadık romantizmi üzerinden anlatılan “Killers of the Flower Moon” / Dolunay Katilleri”, gerçek aşkın yolunun kelimelerle anlatılamayacak kadar korkunç ihanetle kesiştiği epik bir Western suç efsanesi.

İlk türkçe altyazılı fragmanı...

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)