Yabancı starlar'ın tercih ettiği Türk yönetmen Bülent Orçin, 6 ayda üç sinema filmi çekerek kendi rekorunu kırdı.
10 Temmuz 2023

Türk yönetmen Bülent Orçin, dünya starlarının kliplerini çekmeye devam ediyor. Fransa, Dubai, Katar, Kuveyt, Mısır, Lübnan gibi ülkelerden dünya starları ülkemize onunla çalışmak için geliyorlar. Bülent Orçin,  ‘Carol Samaha, Ismaeil Tmr, Nismo, Mohamad Gowani, Ersan Er, Abn Syri, Omar Kamal, Nehal Nabil gibi çok fazla ünlü sanatçının klibini çekti.

Orçin,’in Haziran, Temmuz ve Ağustos ayında Oda, Vesnan, Mesaj İletildi isimlerinde  üç tane korku filmi vizyona girecek. Türk yönetmen üst üste vizyona girecek filmleri için ‘’Türkiye’de başarılması zor olan bir ilke imza attık. Altı ay içerisinde üç tane sinema filmi çekerek, kendi rekorumuzu kırdık’’ açıklamalarında bulundu.

Oda Filmi

Güvenlik sistemleri uzmanı bir gencin, kız arkadaşının evine gizli kamera yerleştirmesinin ardından evi izlerken karşısına doğa üstü varlıklar çıkması ile evi yakından takibe almasını konu alıyor. Bol bol ters köşelerin olduğu  sürpriz finali ile etkisinden kurtulamayacağınız  sarsıcı bir film

Mesaj İletildi Filmi

Bir grup genç arkadaş boş bir arsada oynarken, arkadaşları Seda’nın feci bir şekilde yanarak ölümüne neden olurlar.Yıllar sonra tüm arkadaşların telefonlarına gelen gizemli mesaj ile gerim sayım başlar yan kendileri ölecek ya da arkadaşlarını öldüreceklerdir.

Vesnan Filmi

Yasemin ve Enginin mutlu evlilikleri Engin’in gizemli bir şekilde ortadan kaybolması ile kabusa döner. Enginden üç ay kadar  haber alınamayınca, Kırklarelin’e doğru yola çıkarlar. Oraya gittiklerinde köyde geceleri cin kabilesi olan Vesnan cinlerinin  kanunlarının geçerli olduğunu ve geceleri dışarı çıkılamayacağını duyalar.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)