Efsane filmlere imzasını atan, usta yönetmen Ridley Scott'ın yeni filmi ''Napolyon'' vizyon için gün sayıyor.
11 Temmuz 2023

Fransız İmparator Napolyon Bonapart'ın hayatı üzerine bugüne kadar çok fazla inceleme, tarihi araştırma yapılmıştır. En merak edilen imparotorlardan olan Napolyon Bonapart'ın hayatı şimdi ise Ridley Scott imzasıyla beyazperdede canlanıyor.

Joaquin Phoenix, Fransız İmparator Napolyon Bonapart'ın hayatını canlandırdığı film, 24 Kasım tarihinde sinema severler ile vizyonda buluşacak. Film, görsel şölen yaratacak destansı aksiyon sahneleri ile çok fazla konuşulmuş ve merak uyandırmıştı. 

19. yüzyılda yaşayan Fransız İmparator Napolyon Bonapart'ın inişli çıkışlı hayatına odaklanan film, aksiyon sahneleri dışında Napolyon'un aşk hayatını da ele alıyor. Bonapart, tek gerçek aşkı Josephine ile olan bağımlılık yaratan, değişken ilişkisinin içinden geçerek iktidara gelmek için acımasız bir yolculuğa çıkar. Bonapart'ın askeri ve politik taktiklerinin yanı sıra film, en başarılı savaş sahnelerinide içinde barındırıyor.

Nefes kesici bir anlatımla Napolyon 24 Kasım'da vizyonda olacak...

 

 

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)