Prime Video, Bihter'in yayın tarihi için geri sayımı başlattı.
14 Temmuz 2023

Yerli yapımlara son dönemlerde önemli yatırımlar yapan ve içerik çeşitliliği ile ön plana çıkan Prime Video'nun merakla beklenen filmi ''Bihter''i yıl sonunda izleyiciyle buluşturacağını açıkladı.

Bu yılın başlarında ilk yerli Amazon Original filmi ''Rüyanda Görürsün'' filminden sonra ikinci yerli Amazon Original filmi olacak olan ''Bihter''in yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper oturuyor. TAFF Pictures yapımı “Bihter”in Timur Savcı ve Cemal Okan yapımcılığını üstlenirken. Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eseri Aşk-ı Memnu'dan uyarlama olan senaryosunu ise Merve Göntem kaleme aldı.

Bihter karakterine Farah Zeynep Abdullah'ın oyunculuğu ile bambaşka bir bakış açısı ile işlenirken filmin diğer oyuncuları arasında, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce gibi başarılı isimler yer alıyor.

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eseri Aşk-ı Memnu'dan bambaşka bir bakış açısı ile işlenmiş hikaye ise şu şekilde; Sevilmeye aç Bihter; zengin, saygıdeğer, ancak yaşça kendisinden büyük Adnan’ı, toplumun ve para avcısı annesinin ona yaftaladıklarından kurtulmak için bir çıkış bileti olarak görür. Fakat çok geçmeden kocasının ona olan ilgisinden tatmin olmadığını, her genç kadın gibi başka ihtiyaçları olduğunu keşfeder. Bihter, Adnan’ın ailesinin genç ve yakışıklı üyesi Behlül’le yasak aşk yaşayacak ve bu aşk için ölmeyi bile göze alacak kadar cesur bir kadındır. Ancak Bihter’in kendini keşfetme ve özgürlük arayışına ne hanımı olduğu yalıdaki insanlar ne de yaşadığı dönem hazırdır.

 

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)