80. Venedik Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapacak olan Selman Nacar'ın yeni filmi ''Tereddüt Çizgisi''ne ilk bakış.
25 Temmuz 2023

30 Ağustos- 9 Eylül tarihlerinde gerçekleştiriecek 80. Venedik Film Festivali birçok filme ev sahipliği yapacak. Bunlardan biri de Selman Nacar'ın yeni filmi ''Tereddüt Çizgisi''. Film, festivalde dünya prömiyeini yaparken aynı zamanda  Orizzonti Bölümü’nde yarıyor olacak. 

Selman Nacar, ilk filmi olan ''İki Şafak Arasında'' ile ulusal ve uluslararası birçok festivalden ödül ile dönmüştü. Şimdi ise ikinci filmi olan ''Tereddüt Çizgisi'' 80. Venedik Film Festivali’nde resmi yarışma seçkileri dahilinde Orizzonti Bölümü’nde yarışmaya hak kazandı.

Tülin Özen'in başrolü olduğu ''Tereddüt Çizgisi'' filminin hem yönetmenliğini hemde senaryosunu kaleme alan Selman Nacar'ın oyuncu kadrosu bir hayli kuvvetli. Oyuncu kadrosunda Tülin Özen'e eşlik eden isimler; Oğulcan Arman Uslu, Gülçin Kültür Şahin, Vedat Erincin, Erdem Şenocak.

Türkiye- İspanya-Romanya -Fransa ortak yapımı olan film, çekimlerini 2022 yılında Uşak'ta tamamladı. Filmin yapımcıları ise şu şekilde;  Kuyu Film, Fol Film, Karma Films, TRT, BKM Mutfak, Sev Yapım, Nephilim Producciones, Point Film, Arizona Productions.

Filmde Avukat Canan’ın masum olduğuna inandığı ve uzun süredir savunduğu bir cinayet zanlısının hüküm duruşması gününde kendi vicdanıyla yüzleşmek zorunda kalmasının hikayesi anlatılıyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)