“Drakula: Son Yolculuk” vizyon için gün sayarken yeni görseller yayınlandı.
28 Temmuz 2023

Ükemizde 25 Ağustos'ta vizyona girecek olan Bram Stoker'ın tüyler ürpertici romanı Dracula’dan uyarlanan Drakula: Son Yolculuk için geri sayım başladı. Norveç'in korku filmleri ustası André Øvredal'ın yönetmenliğini yaptığı, Zodiac ve Black Swan filmlerinin yapımcılarının imzasını taşıyan Drakula: Son Yolculuk 2023'ün merakla beklenenleri arasında. 

Filmde Corey Hawkins, Aisling Franciosi, Liam Cunningham, David Dastmalchian'ın rol aldığı senaryosunu Bragi F. Schut, Stefan Ruzowitzky ve Zak Olkewicz'in kaleme aldığı tüyler ürpertici Dracula tekrar beyaz perde de dehşet saçmaya geliyor.

Üzerlerinde herhangi bir işaret bulunmayan elli adet ahşap sandıktan oluşan özel kargoyu Karpatya'dan Londra'ya taşımak üzere kiralanan Demeter adlı ticari geminin dehşet verici hikâyesini konu alan filmde okyanus yolculuğunda hayatta kalmaya çalışan ve her gece gemideki acımasız bir varlık tarafından sinsice takip edilen talihsiz mürettebatın başına tuhaf olaylar gelir. Bir süre sonra kömüre dönmüş, terk edilmiş bir enkaz halinde İngiltere kıyılarına geri dönen Demeter’in mürettebatından ise hiçbir iz yoktur.  

İşte filmden paylaşılan yeni görseller...

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)