''Başkan'' filminin basın toplantısı gerçekleşti.
02 Ağustos 2023

Tunceli Ovacık'ta çekimleri devam eden ''Başkan''ın basın toplantısı yemyeşil doğası olan Munzur nehrinin doğal platosunda gerçekleştirildi.Oyuncu kadrosunda Diren Polatoğulları, Necip Memili, Büşra Pekin, Nursel Köse, Şerif Sezer, Füsun Demirel, Sadık Gürbüz, Kazım Sinan Demirer, Bülent Çolak, Gözde Kaya, Salih Kalyon, Muttalip Müjdeci gibi isimlerin yer aldığı proje sektöre taze kan olmaya hazırlanıyor. Hale Algan Özkörüklü'nün yapımcılığını yaptığı filmin hem yönetmenliğini hemde senaristiliğini Ulaş Bahadır yapıyor.

Bu yıl Kasım ayında vizyona girmesi planlanan ''Başkan''ın bir hayli eğlenceli bir konusu var.

Belediye başkanını yerel seçimlerde değiştirmek isteyen kasaba halkının yaşadıklarını sinemanın büyüsüyle, insan yüreğine keyifle dokunan mizah yönü yüksek bir öyküyle anlatan film için kasım ayını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Necip Memili: “Güzel duygularla bezenmiş bir hikâye”

Büşra Pekin: “BAŞKAN, çok güleceğimiz, çok eğleneceğimiz, öğretisi de çok kuvvetli bir film”

 

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)