Özgün senaryosu ile bambaşka bir döneme bizi götürecek olan '' Zaferin Rengi'' filminin çekimlerine başlandı.
22 Ağustos 2023

Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’in hayatını merkezine alan film, farklı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile daha çekimlere başlarken bütün dikkatleri üzerine çekti. Cumhuriyet tarihinin en büyük spor başarılarından biri olarak kabul edilen General Harington Kupası efsanesinin üzerinden kurgulanan senaryo, beyazperdeye 1919 yılında işgal altındaki İstanbul’da düşman kuvvetlerine karşı örgütlenerek Anadolu’da başlatılan eşsiz bir direnişin hikayesini  çok farklı bir şekilde işleyerek yansıtacak. 

Zaferin Rengi, dostluk, aşk ve tarihe damga vurmuş bir spor müsabakasının nefes kesen hikayesiyle 2024 yılının en çok konuşulan projelerinden. Yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz tarafından çekilecek filmin oyuncu kadrosunda Kubilay Aka, Galip Bey’i canlandırırken Gülper Özdemir, Peyker rolünü canlandıracak. Filmin diğer oyuncaları ise şu şekilde; Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera) ve Birce Akalay (Halide Edip) da dönemin sembol siyasetçileri, aydınları, askeri figür ve Türk futbol tarihinin kahraman sporcularına hayat verecek.  

Abdullah Oğuz

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)