Ampüte Futbol Milli Takımı'nın yıldızı Barış Telli'nin hayatını anlatan ''Hayatla Barış'' filminin okuma provası yapıldı.
06 Eylül 2023

Mücadele ile geçen bir hayat hikayesi olan Barış Telli'nin hayatını anlatacak olan film, Hayatla Barış'ın okuma provası yapıldı ve çekimlerine yakında başlanacak. Başarılı oyuncu kadrosuna sahip filmin yönetmen koltuğunda Ekin Pandır otururken, yapımcılığını Four Story Prodüksiyon üstleniyor. Çekimlerinin istanbul'da yapılacağı filmin senaryosu Caner Erzincan ile Koray Yeltekin'in kaleminden çıkma. Fahir Atakoğlu ise filmin müziklerine imzasını atıyor. 

Taner Ölmez, Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu'nun yer aldığı başarılı oyuncu kadrosu bulunan filmin okuma provasına katılan Barış Telli, okuma provasında oyuncuları ziyaret ederek, teşekkürlerini iletti ve başarılar diledi.

Uluslararası standartlarda CGI teknolojisi kullanarak çekilecek film, 6 hafta gibi bir sürede bitirilmesi planlanıyor.  Şubat 2024’te vizyona girmesi beklenen filmin aynı zamanda  Berlin Film Festivali Premium gösterimi yapılması da bekleniyor.

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)