Başarılı yönetmen Selman Nacar'ın yeni filmi '' Tereddüt Çizgisi'' dünya prömiyerini gerçekleştirdi.
07 Eylül 2023

Başarılı yönetmen Selman Nacar'ın yeni filmi ''Tereddüt Çizgisi'' dünya prömiyerini gerçekleştirdi. İlk filmi olan ''İki Şafak Arasında'' ile adından söz ettirip birçok ulusal ve uluslararası ödül kazanan Selman Nacar yeni filmi ‘Tereddüt Çizgisi’80. Venedik Film Festivali’nin resmi yarışma seçkisi olan Orizzonti Bölümü'ndeydi. ‘Tereddüt Çizgisi’nin ilk kez izleyici karşına çıkmasının ardından yapılan söyleşide yönetmen Selman Nacar festival ve filmle ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi: “3 yıla yakın bir süredir filmin üzerine çalışıyoruz ve sonunda ekibimizle birlikte Venedik’te izlemek çok özel bir duyguydu. Umarım bundan sonra da Türkiye’de ve dünyanın çeşitli yerlerinde film seyirciyle buluşmaya devam eder ve dertlendiği meseleler üzerine düşünmeye, tartışmaya, konuşmaya alan açar.”

Selman Nacar

Sala Darsena’da gerçekleştirilen galaya başarılı yönetmen Selman Nacar'ın yanında Tülin Özen, Oğulcan Arman Uslu, Gülçin Kültür Şahin, Erdem Şenocak, Okan AvcıBuket Gülbeyaz, Zeynep Tözüm, Ahmet Kutlu ve film ekibi katıldı. Film uzun bir süre alkışlandıktan sonra galaya katılan oyuncular izleyenlerin sorularını cevapladılar.

Kuyu Film, Fol Film, Karma Films, TRT, BKM Mutfak, Sev Yapım, Nephilim Producciones, Point Film, Arizona Productions’ın yapımcılığını üstlendiği film, 2022 yılında Uşak'ta çekilmişti. Filmin konusu ise şu şekilde; Avukat Canan’ın masum olduğuna inandığı ve uzun süredir savunduğu bir cinayet zanlısının hüküm duruşması gününde kendi vicdanıyla yüzleşmek zorunda kalmasının hikayesi anlatılıyor.

Tülin Özen

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)