Candy Cane Lane, 1 Aralık’ta dünya genelinde yalnıza Prime Video’da izlenebilecek.
07 Eylül 2023

Eddie Murphy ilk yılbaşı filmine kendine özgü komedisiyle katılıyor! Seyirciler, sihirli karakterler ve beklenmedik sürprizlerle yılbaşı büyüsünü deneyimliyor. Candy Cane Lane filmi, 1 Aralık Cuma günü sadece Prime Video platformunda 240’ı aşkın ülke ve bölgede izlenebilecek.

Prime üyeleri, Candy Cane Lane filmine tek bir üyelik ile indirimli olarak erişebilecekler. Prime Video, aylık sadece 39 TL karşılığında üyelerine özel indirimler, geniş içerik seçenekleri, kullanım kolaylığı ve yüksek kalitede dijital eğlence sunuyor.

Eddie Murphy, yılbaşı komedisi filminde, yaşadığı mahallede her yıl düzenlenen geleneksel yeni yıl dekorasyon yarışmasını kazanmak için kollarını sıvayan bir adamı canlandırıyor. Chris (Eddie Murphy) yarışmadaki şansını arttırmak amacıyla çılgın bie elf olan Pepper (Jillian Bell) ile bir anlaşma yapar. Noel büyüsünü geri getirmek için büyü yapan Pepper şehirde büyük bir kaosa sebep olur.  Chris, ailesinin tatilini mahvetme riskiyle karşı karşıyadır ve karısı Carol (Tracee Ellis Ross) ve üç çocuğuyla birlikte Pepper'ın büyüsünü bozmak, sihirli kötü karakterlerle mücadele etmek ve herkes için Noel'i kurtarmak için zamanla yarışmak zorunda kalır.

Filmin oyuncu kadrosunda Eddie Murphy, Jillian Bell, Tracee Ellis Ross, Thaddeus J. Mixson, Ken Marino, Robin Thede gibi tanınmış isimler yer alıyor.

Filmin senaryosunu Kelly Younger yazarken ve yönetmen koltuğunda Michele Reginald Hudlin oturuyor. Doug Merrifield, filmin lider yapımcısı ve yönetici prodüktörü olarak görev almaktadır. Filmin yönetici prodüktörleri arasında ise Ron Howard, Brian Grazer, Eddie Murphy, Karen Lunder ve Charisse Hewitt-Webster da bulunmaktadır.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)