Çağan Irmak imzalı epik bir hikaye üzerine kurgulanmış ''Yaratılan'' Netflix ekranlarında izleyici ile buluşmak için geri sayımını başlattı.
07 Eylül 2023

Çağan Irmak'ın hem senaryosunu kaleme aldığı hemde yönetmen koltuğunda yer aldığı ''Yaratılan'' dizisinden ilk görseller ve fragman yayınlandı. Dünya edebiyatının kült bir klasik haline gelmiş Frankenstein’ından esinlenerek ortaya çıkartılan ''Yaratılan'', güçlü kadrosu ve epik konusu ile izleyiciyi Netflix ekranlarına bağlıyacağa benziyor. 8 bölüm olarak yayınlanacak dizi 20 Ekim'de Netflix platformundan izleyici ile buluşacak.

Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosu; Engin Benli, Şifanur Gül, Bülent Şakrak, Sema Çeyrekbaşı, Devrim Yakut, Şehsuvar Aktaş, Durul Bazan, Macit Koper, Ekremcan Arslandağ, Ümmü Putgül ve Şennur Nogayla gibi başarılı isimlerden oluşuyor. 

Yaratılan'ın konusu ise şu şekikde; Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde Bursa’dan İstanbul’a uzanan bu epik öyküde Yaratılan, insanoğlunun en temel sorularından biri olan “ölüm ve sonrasına” odaklanıyor. Maceraperest, asi, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya’nın en büyük dileği, çok iyi bir hekim olup tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa derman olabilmektir. İstanbul’da tanıştığı delilik ve dahilik arasında duran hekim İhsan, onu bu dünyada anlayabilen tek kişi olmuştur. Birbirini bulan bu iki eksantrik ve yaralı ruh, beraber giriştikleri gizli ve yasaklı deneyin bedellerini ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Zira kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı onları adeta felaketin kapısına getirip bırakır.

YARATILAN 20 EKİM’DE SADECE NETFLIX’TE ... 

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)