İzmir Uluslararası Kısa Film Festivali’ne olan katılım, her yıl daha da artıyor.
07 Eylül 2023

14-19 kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan İzmir Uluslararası Kısa Film Festivali’nin başvuru süreci tamamlandı. Toplamda 109 farklı ülkeden, Altın Kedi ödülü'ne sahip olabilmek için 3998 film, müracaat etti. İzmir Uluslararası Kısa Film Festivali, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Sinema Genel Müdürlüğü, İzmir Ticaret Odası, Buca Belediyesi, Konak Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi, Fransız Kültür Merkezi ve Alman Kültür Merkezi'nin destekleriyle bu yıl 24. kez sinemaseverlerle buluşacak.

Bu yıl İzmir Uluslararası Kısa Film Festivali bünyesinde düzenlenecek olan İzmir Film Lab için başvurular başladı. İzmir Film Lab, kurmaca kategorisinde ulusal projeler ve İzmir projeleri olmak üzere iki ayrı bölümde sunumlarını gerçekleştirecek ve genç sinemacılara profesyonel eğitimler sunarak katkı sağlayacak. Ayrıca, etkinliklerini sürdürülebilir film üretimi üzerine odaklayan İzmir Film Lab, bu yıl da kısa film yapımcılarına yeşil film üretimi konusunda bilgi sunacak. Başvuruların son tarihi 17 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)