Nursel Köse ''Başkan Filmi''için dişlerini altın kaplattı.
07 Eylül 2023

Ulaş Bahadır’ın hem senaristiliğini hemde yönetmenliğini üstlendiği ''Başkan'' filminin Tunceli, Ovacık'ta çekimleri devam etmekte. A Time Medya yapımcılığını üstlendiği ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip filmde izleyici Nursel Köse'yi bambaşka bir şekilde görecek.

Oynadığı dizi ve filmlerde yetenekli oyunculuğu yanı sıra güzelliğiyle de övgü toplayan Nursel Köse rol gereği makyajla çirkinleştirildi. Hacer karakteri için usta sanatçı Nursel Köse’nin yüzüne benler yapıldı, bir gözü diğerinden daha aşağı düşürüldü, son olarak dişleri öne doğru uzatılarak gerçekçi görünmesi için 14 ayar altınla kaplandı. Ses tonunu bozulmamasına özen gösterilerek doktor kontrolünde, kişiye özel hazırlanan dişlerin takılması ve diğer detaylarla birlikte uygulanan makyajın yapımı her gün, günde en az iki saat sürdü.

Diren Polatoğulları, Necip Memili ve Büşra Pekin’le başrolleri paylaşan sanatçıyı filmde, belediye başkanının varlıklı, özgüveni yüksek ve gösteriş meraklısı eşi Hacer rolünde izleyeceğiz. Giyimi, aksesuarları, altın dişleriyle Tunceli Ovacık’ta kabuğuna sığmayan bir karakter olan Hacer’in tek derdi, film boyunca çeşitli entrikalar peşindeki eşinden ilgi ve sevgi görmektir. Bu özel karakter için rol gereği görüntüsünü değiştirmeyi kabul eden Nursel Köse; her insanın çok özel olduğunu söyledi.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)