Abdullah Oğuz'un yönetmenliğini yapacağı 2024'ün merakla beklenen filmi ''Zaferin Rengi''nin okuma provası gerçekleşti.
08 Eylül 2023

Abdullah Oğuz'un yönetmen koltuğunda oturduğu, Abdullah Oğuz ve Evren Oğuz'un yapımcılığını yaptığı ''Zaferin Rengi''nin okuma ptovası gerçekleştirildi. 2024'ün en iddialı filmlerinden biri gösterilen Zaferin rengi,  konusu kadar oyuncuları ile de güçlü bir kadroya sahip. 9 Eylül’de sete çıkmaya hazırlanan Zaferin Rengi 2024’ün ilk yarısında seyirci ile sinemada buluşmayı planlıyor.

Okuma provasını filmin güçlü kadrosundan; Nejat İşler, Yiğit Özşener, Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Gonca Vuslateri, Arif Pişkin ve Yılmaz Bayraktar gerçekleştirdi.

Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey'in hayatı üzerinden senaryolaştırılan filmde Kubilay Aka'yı Galip Bey Gülper Özdemir'i  Peyker karakterine hayat verirken izliyor olucaz. 

Eşsiz dostluklar, benzersiz bir aşk ve tarihe damga vurmuş bir spor müsabakasının nefes kesen hikayesiyle örülmüş olan Zaferin Rengi, 2024’ün ilk yarısında seyirci ile sinemada buluşacak.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)