‘’Kapı’’, Tabii’de seyircisi ile buluşuyor.
08 Eylül 2023

Hayatın zorluklarıyla başa çıkmaya çalışan insanların, kötülüklere karşı eşsiz bir iyilik yarışının olağanüstü hikayesini anlatan ‘’Kapı’’, Tabii’de seyircisi ile buluşuyor. Film, sınırları aşan bir iyilik ve dayanışma öyküsü sunarak izleyicilere ilham veriyor. 10 bölümden oluşan dizinin ilk bölümü 10 Eylül Pazar günü TRT’nin uluslararası dijital platformu olan Tabii’de seyircisiyle buluşmayı bekliyor.

Kapı dizisi, her bölümünde izleyiciyi büyüleyen bir karmaşanın içine çekiyor. İnsanların hayatın zorluklarına karşı nasıl bir arada durmaya çalıştığını ve kötülüklere karşı kültürleri aşan bir iyilik yarışının sıradışı hikayesini anlatan bu yapım, öfkenin yanı sıra aşkın, sırların sarsıcı gerçeklerinin izlerini sunuyor. Kapı dizisi, ticari kazancın ötesinde insanlara yardım etmeye odaklanan ve bu amaçla kurulan ‘’Kapı’’ adlı oteli merkezine alıyor.

İstanbul'dan Paris'e göç eden ve yıllar sonra orada hayata veda eden Eleni'nin hikayesi, içinde taşıdığı Türkiye'ye dönme umuduyla Davut'a emanet ettiği Kapı ile başlıyor. Bu Kapı, kimi zaman hüzünlü, kimi zaman heyecanlı ancak her zaman umut dolu bir hikayenin anahtarıdır.

Eleni'nin doğup büyüdüğü ancak aslında hiç tanımadığı topraklara annesi Eleni'nin tabutuyla birlikte yola çıkan Alesia, izleyiciyi geçmişin soluk fotoğraflarının arasına saklı olan sırların izini sürmeye ve İstanbul'da doğmuş bu genç kızın içindeki öfkenin kaynağına ulaşmaya davet ediyor.Davut, bilgeliğiyle, Yusuf ise aşkıyla bu hikayeye katkıda bulunuyor. İzleyiciler, Kapı'nın içindeki bu karmaşıklığı keşfetmek ve karakterlerin hayatlarının neşe, acı, sırlar ve aşkla nasıl dolup taştığını görmek için bu heyecan verici hikayenin başlangıcını kaçırılmamalı.

Kapı, ardında kültürleri aşan benzersiz bir iyilik yarışının sıra dışı hikayesini gizleyen bir mekan olarak, pek yakında kapılarını açıyor. On bölüm olarak tasarlanan bu dizi, Davut'u Müfit Kayacan, Alesia-Genç Eleni'yi Jessica May ve Yusuf'u Hasan Denizyaran gibi yetenekli oyuncularla hayata geçiriyor.

Kapı'nın ilk bölümü, izleyicilerle buluşmak için sabırsızlıkla beklenen 10 Eylül Pazar günü ekrana gelecek. Bu tarihten itibaren her hafta yeni bölümleriyle, izleyiciye merak uyandıran hikayesini Tabii platformunda sunmaya devam edecek. Kapı dizisi, insanların içindeki iyilik ve dayanışma duygularını keşfetmeye ve farklı kültürler arasında bir köprü kurmaya odaklanan çarpıcı bir hikaye sunmayı hedefliyor.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)