Ankara Film Festivali'nin Afiş Tasarım Yarışması jüri üyeleri sonunda belirlendi.
11 Eylül 2023

Ankara Film Festivali'nin Afiş Tasarım Yarışması jüri üyeleri sonunda belirlendi. Bu heyecan verici etkinliğin jüri üyeleri, katılımcıların yaratıcılığını ve tasarım yeteneklerini değerlendirecekler. Bu yarışma, yetenekli tasarımcılara ve sanatçılara yaratıcılıklarını sergileme fırsatı sunuyor. 

34. Ankara Film Festivali Tarihleri Belli Oldu!

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen 34. Ankara Film Festivali, sinema tutkunlarını heyecanlandıracak bir etkinlik olarak 2-10 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Festival, bu yıl da sinemanın büyülü dünyasını keşfetmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunacak.

Yarışmaya katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 20 Eylül 2023 olarak belirlendi

Yarışma Jürileri Belli Oldu!

Jüride Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Öğr. Gör. Prof. Dr. Özden Pektaş, Hacı Bayram Veli Üniversitesi G.S.F. Görsel İletişim Tasarım Bölümü Öğr. Gör. Prof. Dr. Çiğdem Demir, Başkent Üniversitesi G.S.F. Grafik Sanatlar Bölümü Öğr. Gör. Halime Türkkan, Grafik Sanatçısı ve Başkent Üniversitesi Öğr. Gör. Kayahan Kaya,  Grafik Sanatçısı ve Sanat Yönetmeni Murat Dorkip ile Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı Başkanı İrfan Demirkol yer alıyor.

 

Ankara Film Festivali Afiş Tasarım Yarışması Başlıyor: 15 Bin Tl Ödül!

 

  • Ankara Film Festivali, festivalin tanıtımında kullanılacak olan afişi tasarlamak isteyen sanatseverleri bekliyor. Afiş tasarım yarışmasının kazananına 15 bin TL ödül verilecek. Yarışma, bireysel katılımcılara açık olacak ve gönderilen eserlerin daha önce herhangi bir yarışma ya da sergiye katılmamış, hiçbir yerde yayınlanmamış ve özgün olması gerekecek.

Afiş tasarım yarışması, festivalin görsel kimliğini oluşturacak olan afişi seçmek amacıyla düzenleniyor. Sanatseverler, bu yarışma sayesinde yaratıcılıklarını sergileyip festivalin tanıtımına önemli bir katkıda bulunma fırsatı yakalayacaklar. Başvurular ve yarışma detayları festivalin resmi web sitesinde bulunabilir.

Son Başvuru 20 Eylül 2023

Yarışmaya katılmak isteyenler, güncel yönetmelik şartlarına ve başvuru formuna festivalin resmi web sitesi olan https://filmfestankara.org.tr/afis-yarismasi-basvuru-formu  adresi üzerinden ulaşabilirler. Son başvuru tarihi 20 Eylül 2023'tür. Sanatseverler, bu fırsatı kaçırmadan afiş tasarımlarını göndermeye davet ediliyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)