Yılın en iddialı Romantik Komedi Türündeki Yeni Türk Filmi: ‘Kocamı Kim Öldürür?’, 22 Eylül’de Sinemalarda Gösterime Girecek!
11 Eylül 2023

Romantik Komedi Türündeki Yeni Türk Filmi: ‘Kocamı Kim Öldürür?’, 22 Eylül’de Sinemalarda Gösterime Girecek!

Aşk ve para arasında sıkışıp kalan bir kadının renkli hikayesini anlatan 'Kocamı Kim Öldürür?' adlı film, seyircilere eğlenceli bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Bu keyifli yapımın yönetmenliğini Bilal Kalyoncu üstlenirken, filmde usta oyuncular yer alıyor.

Türk sinemasının sevilen ve tanınmış oyuncularının performanslarıyla göz dolduracağı 'Kocamı Kim Öldürür?', TME Films dağıtımıyla 22 Eylül tarihinde sinemaseverlerle buluşacak. Film, aşk, komedi ve gerilimi başarılı bir şekilde harmanlayarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Sinema tutkunları, bu tarihi ajandalarına işaretlemeyi unutmamalı!

Aleyna Solakel, Burak Satıbol, Hayrettin, Korhan Herduran ve Necmi Yapıcı gibi deneyimli oyuncuların bulunduğu kadrosuyla romantik komedi türünde dikkat çeken "Kocamı Kim Öldürür?" filmi, 22 Eylül tarihinde beyazperdede seyirciyle buluşacak. Bu film, hem kalpleri ısıtacak hem de güldürecek bir hikayeyle izleyicilere keyifli bir sinema deneyimi sunmayı amaçlıyor. Ünlü oyuncuların performanslarıyla da dikkat çeken bu yapım, romantik komedi severler için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

Yılın en iddialı yapımlarından biri olan film, izleyicilere sıradışı bir hikaye sunmaya hazırlanıyor. Merkezde, hayatının baharında bir genç kızın mücadelesi olan bu filmde, Merve adında bir kadın başrolde yer alıyor. Merve, hayatı boyunca birçok zorluğun üstesinden gelmeye çalışmış, iş hayatında ya başarısız olmuş ya da zenginlerin maskarası olmuştur.

Ancak Merve'nin yaşamı bir dönüm noktasına gelir; zengin bir hayat yaşamak için yaptığı servet evliliği sonucu, bir başkasına âşık olur. Bu durum, Merve'yi Aşk ve Para arasında bir tercih yapmaya zorlar. Üstelik elini kolu bağlayan bir evlilik sözleşmesiyle daha da zor bir durumda bulur kendisini.

Merve'nin tek çıkış yolu ne olacak? Kocasını öldürmek mi? Bu sıradışı hikaye, izleyicilere eğlenceli ve düşündürücü bir deneyim sunmayı hedefliyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)