tabii'nin farklı konusuyla dikkatleri üzerine çeken yeni polisiye dizisi Kuzgun: Dipsiz Karanlık dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
02 Ekim 2023

tabii'nin farklı konusuyla dikkatleri üzerine çeken yeni polisiye dizisi Kuzgun: Dipsiz Karanlık, bu cumartesi günü TRT uluslararası dijital platformu tabii'de ilk bölümüyle yayınlandı. On bölüm olarak planlanan dizi her cumartesi yeni bölümüyle tabii'de izleyici karşısına çıkacak. Polisiye,dram,gizem türünde olan ve tabii için özel kurgulanan dizinin oyuncu kadrosunda Berk Hakman (Mehmet), Elifcan Ongurlar (Canan), Anıl İlter (Ünal), Beril Kayar (Rana), Levent Sülün (Cevdet), ve Edip Sanar (Oray) gibi başarılı isimler yer alıyor.

Kuzgun: Dipsiz Karanlık’ta mesleğinde hızla yükselmiş, yurt dışında eğitim görmüş başarılı komiser Mehmet’in hikâyesi anlatılıyor. Mehmet, aldığı bilimsel eğitim kadar çocukluğunda fark ettiği gelişkin duyuları sayesinde karşısındakinin kim olduğunu bilmekte ve kimsenin göremediği ipuçlarını ortaya çıkarmaktadır. Yeteneğini bilen tek kişi, babası gibi gördüğü şefi Cevdet’tir. 

Mehmet’in kurduğu dünya, bir kaza sonrası paramparça olur ve psikolojisi günden güne bozulur. Gözaltındaki bir suçlunun ölümüne sebep olunca da meslekten ihraç edilir. 

Hikâye bu olaydan üç yıl sonra başlar. Çözülemeyen cinayet dosyaları artmış, cinayet masası komiseri Ünal, olayların altında ezilmiştir.  Ünal, oldum olası Mehmet’in düşmanıdır. Mehmet’in acil çağrılma nedeni, işlenen yeni bir cinayette seri katil şüphesi olmasıdır. Mehmet bu kez polis olarak değil, özel yetkilerle donatılmış bir danışman olarak görevlendirilir. Cevdet’in tek şartı, Mehmet’in yeni mezun cinayet masası polisi olan Rana ve kendi yerine göreve getirilen Ünal’la çalışacak olmasıdır. Mehmet’in önüne koyulan ilk dosya, sembolik sırlarla doludur. Mehmet ve Rana ikilisi, soruşturma sırasında tanıştıkları dilbilimci Oray ile birlikte sırlarla dolu ölümlerin ardındaki kötülüğü ortaya çıkarmaya çalışır. Mehmet’in bilmediği, kötülüğün de onun peşinden koştuğudur. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)