Paribu Cineverse, sinemaseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.
02 Ekim 2023

Paribu Cineverse, sinemaseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Kubilay Güleçoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği ve heyecanla beklenen "Masal Zamanı 2: Sihirli Kapı" filmi, 1 Ekim Pazar günü Paribu Cineverse Kanyon'da gerçekleşen ön gösterimle tanıtıldı. Gecede, filmin yönetmeni Kubilay Güleçoğlu'nun yanı sıra, başrol oyuncuları ve diğer önemli isimler de yer aldı.

Türkiye'nin en sevilen çocuk oyuncularının bir araya geldiği ve eşsiz bir masal evrenine kapı açan "Masal Zamanı" serisinin ikinci filmi, Kubilay Güleçoğlu'nun yönetmenliğinde 6 Ekim Cuma günü vizyona giriyor.

Ön gösterimde, Kubilay Güleçoğlu'nun yanı sıra Lavinya Ünlüer, Ebrar Demirbilek, Özkan Sağın, Hakan Hatipoğlu, Nisan Aktaş, Oktay Delibalta, Kaan Yılmaz, Billur Yazgan, Özge Sesli, Kübra Güleçoğlu, Sera Tokdemir, Kuban Turan, Nergis Kumbasar ve Yasmin Erbil gibi Türkiye'nin önde gelen oyuncuları da yer aldı.

"Masal Zamanı 2: Sihirli Kapı", fantastik masal evrenine götürecek sürükleyici bir hikayeye sahip. Görsel efektlerin ve özel efektlerin ustalıkla kullanıldığı film, seyircilere masalsı bir deneyim vadederken, çocuk oyuncuların performansları da büyük övgü topluyor. 6 Ekim'de başlayacak olan vizyon öncesi heyecan, sinemaseverleri büyülü bir serüvene davet ediyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)