Açlık Oyunları serisinin heyecanla beklenen yeni filmi "Kuşların ve Yılanların Şarkısı" vizyon için gün sayıyor.
06 Ekim 2023

2012 yılında başlayan ve o zamandan bu yana dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi edinen Açlık Oyunları serisinin heyecanla beklenen yeni filmi "Kuşların ve Yılanların Şarkısı", tüm dünyayla aynı anda 17 Kasım'da Türkiye'de vizyona girecek. Serinin tarihi bir dönüş noktasına işaret eden bu epik yapıt, tüm zamanların en çok satan romanlarından biri olan Açlık Oyunları izleyicisini yeniden derinden sarsacak.

Film, eski Kuzey Amerika'nın yıkıntılar arasında var olan Panem ulusunun geçmişine odaklanıyor. Capitol'ün gölgesinde yaşayan Panem halkının umut dolu bir direnişi ve mücadelesi anlatılıyor. Hikaye, Capitol'in karanlık sırlarını gün yüzüne çıkarırken, başkaldıran kahramanların destansı çabalarını seyirciyle buluşturuyor.

"Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı"nın başrollerinde, Coriolanus Snow'un gençliğini canlandıran Tom Blyth, Lucy Gray Baird karakterine hayat veren Rachel Zegler ve usta oyuncu Peter Dinklage'in Casca Highbottom rolüyle karşımıza çıkması, filmi izleyici için daha da çekici kılıyor. Bu güçlü oyuncu kadrosu, serinin son filminde duygusal derinlik ve etkileyici performanslarla bizleri yeniden büyüleyeceğe benziyor.

Film, Açlık Oyunları evrenine hayranlıkla bakan izleyicilere, Panem'de yaşananların kökenine dair derinlemesine bir bakış sunacak. Aynı zamanda, romanın sadık okurlarına da kitaptan beyaz perdeye uyarlanan bu büyülü hikayede yeni detaylar ve heyecan verici sahnelerin sürprizlerini vadediyor.

17 Kasım'da Türkiye'de vizyona girecek olan "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı", sinemaseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)