20 Ekim 2023'te sinemaseverlerle buluşacak olan "Serçenin Gözyaşı" filmi, ülkemizin kanayan yarası olan kadın istismarı konusunun etrafında şekilleniyor.
06 Ekim 2023

20 Ekim 2023'te sinemaseverlerle buluşacak olan  "Serçenin Gözyaşı" filmi, ülkemizin kanayan yarası olan kadın istismarı konusunun etrafında şekilleniyor. Film gerek konusu gerekse de oyuncu kadrosu ile izleyicileri derinden etkileyeceğe benziyor. Ülkemizi yasa boğan deprem nedeni ile vizyon tarihi ertelenen film gerçek hayat hikayelerinden yola çıkılarak, Gazeteci Ali Eyüboğlu tarafından kaleme alınırken senaryo yazarlığını ise Altın Kalem’ ödüllü yazar Şengül Boybaş üstlendi. Yapımcılığı Reborn TV/Çağla Başak Çobanoğlu tarafından gerçekleştirilen filmin yönetmen koltuğunda ise Aysun Akyüz Mehdiabbas oturuyor.

Filmin müzikleri 2015’te hayatını kaybeden Türk Sinemasının usta ismi Zeki Alasya’nın kızı, başarılı müzisyen Zeynep Alasya tarafından hazırlandı. Bir diğer yandan, ‘’Serçenin Gözyaşı" filmi yaptığı müziklerle milyonlarca insanın kalbine dokunmuş merhum Ahmet Kaya’nın eserleri de filmin müzikleri arasında en önemli yeri almış durumda. Filmin dramatik dokusuna uygun bu seçim, izleyicinin kalbinde daha büyük fırtınalar koparacağa benziyor.

Çekimleri İstanbul ve Çanakkale’de gerçekleşen film, usta oyuncularla genç yetenekleri buluşturuyor. Uğur Güneş'in 'Gazi' karakterine hayat verdiği filmde, Ezgi Şenler, Yeşim Salkım, Soydan Soydaş, Tamer Karadağlı, Arzu Cabar, Evren Erler, Sedef Şahin, Kubilay Penbeklioğlu, Bilge Şen, Yağızkan Dikmen, Ahmet Sarsılmaz, Özgür Çağlayan İncesu gibi başarılı isimler yer alıyor.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)