Maria'dan ilk görseller yayınlandı. Angelina Jolie'nin Maria Callas'a muhteşem dönüşümü.
10 Ekim 2023

Pablo Larain'in yeni biyografik filmi Maria'dan ilk görseller ve haberler gelmeye başladı. Angelina Jolie'nin efsaneleşmiş opera sanatçısı Maria Callas'ı canlandırdıracağı film için muhteşem bir dönüşüm geçirdi. 

Maria Callas'ın başarılarla dolu opera sanatçılığı hayatının yanı sıra dramalarla dolu çarpıcı hayatına odaklanan film, Callas'ın gerçek hayatına odaklanıyor. Steven Knight'ın senaryosunu yazdığı, Pablo Larraín'in yönetmenliğini yaptığı ''Maria'' 1970'lerde Pariste geçirdiği son günlerde ve yaşadığı sansasyonel ve trajik hayatını konu ediyor. Filmin konusu kadar oyuncu kadrosuda çok güçlü olan filmde Angelina Jolie'ye Haluk Bilginer, Pierfrancesco Favino, Kodi Smit-McPhee, Alba Rohrwacher, Valeria Golino eşlik ediyor. 

Bağımsız çekilen filmin 8 hafta sürmesi planlanan bir çekim takvimi var. Yunanistan, Paris, Milano ve Budapeşte'de gerçekleşecek çekimler'den sonra bu çarpıcı ve gerçek hayat hikayesi tüm dünyada sinemaseverler ile buluşacak. 

Angelina Jolie'nin Maria Callas'a muhteşem dönüşümü ve kostümleri için PETA'ya danışılarak Callas'ın gerçek kostüm ve kürkleri kullanıldı. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)