Eddie Murphy'nin yeni Prime Video'da gösterime girecek filmi Candy Cane Lane'in ilk görselleri görücüye çıktı.
12 Ekim 2023

Eddie Murphy'nin yeni Prime Video'da gösterime girecek filmi Candy Cane Lane'in ilk görselleri görücüye çıktı.1 Aralık'ta tüm dünya ile aynı anda ülkemizdede gösterime girecek film, Eddie Murphy'nin uzun zamandır beklenen yılbaşı komedilerinden. 

Filmin yönetmen koltuğunda Reginald Hudlin otururken senaryosu Kelly Younger tarafından El Segundo, CA'daki Candy Cane Lane'de geçen kendi çocukluk anılarından ve yılbaşı deneyimlerinden esinlenerek yazılmıştır. Filmin yapımcılığını ise  Brian Grazer üstleniyor. Bir yılbaşı komedi olacak Candy Cane Lane'in oyuncu kadrosunda  Eddie Murphy, Tracee Ellis Ross, Jillian Bell, Thaddeus J. Mixson, Ken Marino, Nick Offerman, Robin Thede, Chris Redd, Genneya Walton, Madison Thomas, D.C. Young Fly, Anjelah Johnson-Reyes, Nancy Lenehans gibi başarılı isimleri izliyor olucaz. 

Eddie Murphy, bu yılbaşı komedi macerasında, mahallesinin geleneksel yeni yıl konseptli dekorasyon yarışmasını kazanmayı kendine misyon edinmiş bir adamı canlandırıyor. Chris (Eddie Murphy), kazanma şansını artırmak için yanlışlıkla çılgın bir elf olan Pepper (Jillian Bell) ile anlaşma yapar, elf Noel'i hayata döndüren sihirli bir büyü yapar ve şehre büyük bir kaos getirir. Ailesinin tatilini mahvetme riskiyle karşı karşıya kalan Chris, karısı Carol (Tracee Ellis Ross) ve üç çocuğuyla birlikte Pepper'ın büyüsünü kırmak, sihirli kötü karakterlerle mücadele etmek ve herkes için Noel'i kurtarmak için zamanla yarışmak zorunda kalır.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)