"Yekta Kopan’la Set Arası" programı, ilk iki sezonun büyük başarısının ardından üçüncü sezonuyla ekranlara geri dönüyor.
08 Kasım 2023

Türkiye'nin merakla takip ettiği "Yekta Kopan’la Set Arası" programı, ilk iki sezonun büyük başarısının ardından üçüncü sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Sevilen programın merakla beklenen yeni sezonu, 10 Kasım itibariyle Türkiye'nin en popüler dijital platformlarından biri olan TOD'da izleyicilerle buluşacak.

Bu sezon, ekranın ve beyaz perdenin sırlarını renkli sohbetlerle açığa çıkarmaya hazırlanan program, ünlü oyuncular ve yönetmenlerle dopdolu olacak. İzleyiciler, sevdikleri sanatçıların set arkasındaki dünyalarına dair ilginç detaylara ve samimi anılara tanıklık edecekler.

Yeni sezonun ilk konuğu, Türkiye'nin usta tiyatrocularından ve sanatın birçok alanında faaliyet gösteren sanatçısı Ali Poyrazoğlu olacak. Poyrazoğlu, kariyerinin başlangıcından bugüne kadar geçen serüvenini, ilk ekran deneyimlerini ve başarıya giden yolda ona ilham veren hocalarını izleyicilerle paylaşacak. Program, sanat dünyasının önde gelen isimlerini konuk ederek, onların kariyerlerine ve sektördeki deneyimlerine dair ilginç anekdotlara ev sahipliği yapacak.

"Yekta Kopan’la Set Arası"nın yeni sezonu, seyircilere unutulmaz bir sanat yolculuğu vadediyor. Türkiye'nin sevilen isimlerini ağırlayacak olan program, izleyicilere sanatın ve eğlencenin zengin dünyasını keşfetme fırsatı sunacak. 10 Kasım'da başlayacak olan yeni sezon, izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Sanat dolu sohbetlerin, sıra dışı anıların ve keyifli dakikaların adresi "Yekta Kopan’la Set Arası", bu sezon da izleyicileri ekran başına çivileyecek.

Heyecanla beklenen program, 10 Kasım'dan itibaren her cuma beIN CONNECT üzerinden, ardından 11 Kasım'dan itibaren ise her cumartesi Digiturk'ün beIN MOVIES TURK kanalından da izlenebilecek. Artık her hafta, ekran başında keyifli anlara tanıklık etmek için takviminizi işaretlemeyi unutmayın!

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)