Prime Video’nun aksiyon dolu dizisi "Reacher"ın ikinci sezon fragmanı izleyici ile buluştu.
08 Kasım 2023

Prime Video’nun aksiyon dolu dizisi "Reacher"ın ikinci sezon fragmanı izleyici ile buluştu. Yayınlanan fragman, 15 Aralık'ta ekranlara dönecek olan ikinci sezonunun da en az ilk sezonu kadar adrenalin dolu olacağını gösteriyor. İlk sezonunun büyük ilgi görmesinin ardından, ikinci sezonla birlikte aksiyon ve tehlike seviyelerinin daha da artacağı aşikar.

Prime Video, aylık sadece 39 TL'ye özel indirimleri, geniş seçenekleri, kullanım kolaylığını ve yüksek kalitede dijital eğlenceyi izleyicilerle buluşturuyor. Prime Video üyeleri, "Reacher" dizisinin yeni sezonunu izlemenin yanı sıra daha birçok avantajdan da yararlanabilecekler.

Dizi, dünya genelinde 240'tan fazla ülkede ve bölgede sadece Prime Video üzerinden izlenebilecek. İlk üç bölüm 15 Aralık'ta yayınlanacak ve takip eden bölümler ise 19 Ocak 2024'e kadar her Cuma izleyicilerle buluşacak.

"Reacher" dizisi, çok kısa bir sürede küresel izleyici kitlesine ulaşarak Amerika'da gelmiş geçmiş en çok izlenen sezonlardan biri olup dünya çapında Prime Video'da en çok izlenen ilk beş sezon arasına girmeyi başardı. Prime Video izleyicileri, ikinci sezonun heyecanını daha fazla beklemeksizin yaşayabilecekler.

Jack Reacher karakterini canlandıran başarılı aktör Alan Ritchson'ın başarılı performansıyla dikkat çeken dizi, eski bir askeri polis müfettişinin hikayesi etrafında şekilleniyor.

Ritchson'ın etkileyici performansı ve diziye kazandırdığı güçlü atmosferle, seyircileri gerilim dolu bir suç dramasının içine çekmeyi hedefliyor.

Dizi, karakterin karşılaştığı zorlu durumları aşarken beceri setini ve adalet duygusunu sergiliyor. Her bölümde farklı bir olayı çözmesiyle dikkat çeken Jack Reacher, izleyicilere sürükleyici ve aksiyon dolu bir deneyim sunuyor.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)