Çok konuşulan Çok Aşk filmi, vizyona giriş yaptı.
13 Kasım 2023

Hasan Can Kaya'nın senaryosunu yazdığı, Kıvanç Baruönü'nün yönetmen koltuğunda oturduğu üstlendiği çok konuşulan Çok Aşk filmi, vizyona giriş yaptı. Berlin'deki oldukça sevilen film, Türkiye turuna hız kesmeden başladı. Çok Aşk, sırasıyla Berlin, İstanbul, İzmir, Çeşme, Bursa, Ankara, Eskişehir ve Antalya'da farklı sinemalarda izleyicisiyle buluşarak büyük ilgi gördü.

Hasan Can Kaya, Büşra Pekin, Şebnem Sönmez, Barış Yıldız, Ege Aydan, Bahtiyar Engin, Berkan Şal ve Uğur Yücel gibi yetenekli oyuncuların başrolde yer aldığı film, galanın ardından gerçekleştirdiği şehir turlarıyla vizyon heyecanına seyircileri de ortak etti. Film ekibi, 4786 kilometrelik bir seyahatle katıldıkları her salonda seyircisinin ilgisine teşekkür ederek hayranlarıyla fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Avusturya, Hollanda, Belçika, Danimarka ve Fransa gibi Avrupa ülkelerinde de gösterimi yapılan film, korsan film satıcısı Coşkun'un aşkı Ayla ile bir diğer tutkusu sinemanın peşinde koştuğu sıcak ve de bir o kadar eğlenceli film şuan sinemalarda

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)