Liu Cixin’in roman üçlemesinden yola çıkılarak Game Of Thrones’un yaratıcıları tarafından ekranlara taşınmaya hazırlanan 3 Cisim Probleminden Video paylaşıldı.
13 Kasım 2023

Liu Cixin’in roman üçlemesinden yola çıkılarak Game Of Thrones’un yaratıcıları tarafından ekranlara taşınmaya hazırlanan 3 Cisim Problemi'nden Video paylaşıldı. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi, 1960’lı yıllarda alınan bir kararın uzay ve zaman kavramını aşarak günümüze gelmesini konu alıyor.

8 bölümlük dizinin yönetmen koltuğunda Oscar’a aday gösterilmiş Derek Tsang oturuyor. Dizinin kadrosu ise adete yıldız yağmuru, Jovan Adepo, John Bradley, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong, Jonathan Pryce, Rosalind Chao, Ben Schnetzer ve Eve Ridley.

İnsanlığın doğanın kanunlarına karşı büyük bir tehditle karşılaşması sonucu güçlerini birleştiren bir grup bilim insanını konu alan dizi, 21 Mart 2024 tarihinde dünya genelinde sadece Netflix platformunda yayınlanacak.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)