"Oregon", vizyona girmesinin ardından uluslararası film festivallerine katılıyor.
13 Kasım 2023

Ümit Ünal'ın güçlü kaleminden çıkan senaryosuyla sinema tarihine damgasını vuran, Kerem Ayan'ın ise ilk yönetmenlik deneyimi olan ve Muzaffer Yıldırım yapımcılığı ile hayata geçirilen "Oregon", vizyona girmesinin ardından uluslararası film festivallerine katılıyor. Selanik Film Festivali'nde 5-6 Kasım tarihlerinde büyük beğeni toplayan film, aynı zamanda festival süresince Agora Market'te sektör profesyonelleriyle buluşuyor. Oregon, kasım ayının sonunda gerçekleşecek olan 2. Berlin Türk Filmleri Festivali'nde izleyiciyle buluşacak.

Oregon filminde 80'li yıllarda sıra dışı bir gün, etkileyici bir anlatımla izleyiciyle buluşuyor. Aslı İnandık, Serkan Çayoğlu, Nazlı Bulum, Özgür Emre Yıldırım, Nejat İşler, Zihni Göktay ve Nevra Serezli gibi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken film, bir müzik kaseti etrafında şekillenen hikayesiyle, izleyiciyi alışılmışın dışında bir olay örgüsüyle içine çekiyor. Oregon, dönemin toplumsal yaşamından kesitler sunarak, dinamik kurgusuyla izleyicileri etkileyici bir yolculuğa çağırıyor.

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)