Garfield, yeni bir animasyon filmi ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. İlk fragman görücüye çıktı
15 Kasım 2023

Tüm zamanların en sevilen karikatürlerinden olan, 1978’de jim Davis tarafından hayat bulan Garfield yeniden sevenleriyle buluşmak için sabırsızlanıyor. Pazartesi günlerinden nefret eden lazanya canavarını 24 Mayıs’ta beyaz perdede izlemek için gün saymaya başladık bile!

Chris Pratt tarafından seslendirilecek olan Garlfield’ın ilk fragmanı yayınlandı bile. Filmin görsel efektleri ve animasyon kalitesi ise muazzam. Yediden yetmişe herkese hitap eden bu eğlenceli animasyonu gerçekten kaçırmamanızı öneriyoruz. 

Uyuşuk kedimizi bu sefer vahşi bir dış mekan macerası bekliyor. Kayıp babası(Samuel L. Jackson) ile yeniden bir araya gelen Garlfield, köpek arkadaşı Odie, mükemmelce şımartılmış hayatlarından zorla ayrılıp Vic ile komik ve riskli bir soyguna katılmak zorunda kalıyorlar.

Mark Dindal'in yönetmeni olduğu filmde, Garlfield Chris Pratt tarafından seslendirilirken, kadroda aynı zamanda Samuel L. Jackson, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Hannah Waddingham, Brett Goldstein, Bowen Yang, Harvey Guillén ve Ving Rhames gibi başarılı oyuncular da yerlerini alıyor.

Bu eğlenceli maceraya ortak olmak için 24 Mayıs’ı takvimize işaretlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz!

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)