"Meksika Açmazı," şimdi de seyirciyi kahkaha dolu bir beyaz perde macerasına davet ediyor.
15 Kasım 2023

Türkiye'nin kahkaha tufanı programı "Meksika Açmazı," şimdi de seyirciyi kahkaha dolu bir beyaz perde macerasına davet ediyor. Başrollerini Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam'ın paylaştığı gülme garantili yapım, bugüne kadar 77 bölümle 20 milyondan fazla dinlenmeye ulaşarak büyük bir çıkış yakaladı. Şimdi ise bu komik üçlü, muhteşem bir galayla sinemaseverlerle buluştu.

Gala, Mecidiyeköy Torun Center Biletinial sinemasında gerçekleşti ve geceye birbirinden ünlü isimler, Elçin Sangu, Özge Borak , katılım gösterdi. "Meksika Açmazı" galasında seyirci, filmdeki kahkaha dolu sahnelerle adeta yerinde duramadı.

Film, Meksika Açmazı ekibinin Kapadokya'da geçen komik macerasını konu alıyor. İş teklifi üzerine yola çıkan üçlü, kendilerini komik olayların içinde bulurken, dostlukları aşk, para, kıskançlık ve entrikalarla sınanıyor. Ancak, Meksika Açmazı ekibi, olumsuz durumların üstesinden gelmeyi her zamanki gibi mizahın ve neşenin gücüyle başarıyor. Film, izleyiciyi gülme krizine sürüklüyor.

Başrollerde Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam'ın yanı sıra, Ecem Çalhan, İsmail Aksoy, Duygu Kocabıyık ve Nicholas Paul Facey gibi yetenekli oyuncular da kendi karakterlerini canlandırıyor. Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam, "Meksika Açmazı"nda uzun süredir cevapsız kalan sorulara çözüm arıyor. Spotify, Karnaval.com, iTunes gibi platformlarda büyük bir izleyici kitlesine sahip olan bu üçlü, bugüne kadar 65'ten fazla sahne gösterisiyle 50 binden fazla seyirciyle buluştu.

Yönetmenliğini Alper Mestçi'nin üstlendiği ve Muhteşem Film ile TME Films'in ortak yapımcılığını yürüttüğü "Meksika Açmazı," 17 Kasım 2023'te sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Bu tarih, mizah ve komedi dolu film arayan sinemaseverler için kaçırılmayacak bir fırsat! Hazır olun, çünkü "Meksika Açmazı" size kesintisiz bir kahkaha vaat ediyor!

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)