Outlander'ın yedinci sezonu, izleyicilere yepyeni bir serüven sunmaya tam gaz devam ediyor.
15 Kasım 2023

Outlander hayranları, uzun bir bekleyişin ardından dizinin yedinci sezonunu izlemek için hazır. Diana Gabaldon'ın çok satan romanından uyarlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Outlander, artık her Çarşamba akşamı saat 20.00'de D-Smart ve D-Smart GO üzerinden izleyicisiyle buluşuyor.

Outlander'ın yedinci sezonu, izleyicilere yepyeni bir serüven sunmaya tam gaz devam ediyor. Her Çarşamba saat 20.00'de, D-Smart'in 16 numaralı DiziSmart Premium kanalı ve D-Smart GO üzerinden yayınlanan yeni bölümler, hayranları ekran başına kilitlemeyi garanti ediyor.

Caitríona Balfe ve Sam Heughan'ın başrollerini üstlendiği dizi, 1940'lı yıllarda yaşayan Claire Randall'ın gizemli bir şekilde 200 yıl öncesine yolculuk yapmasını konu alıyor. Bilim kurgu, tarih, macera ve aşkın büyük bir ustalıkla harmanlandığı hikaye, izleyenleri soluksuz bırakıyı yeniden garantiliyor.

Outlander, ilk altı sezonunda tam 4 kez Emmy ödülüne aday gösterildi ve toplamda 83 farklı kategoride ödüle aday gösterilerek 34 ödül kazandı. 

Outlander hayranları, her Çarşamba akşamı saat 20.00'de ekran başına geçmeye hazır olun!

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)