"Kuş Uçuşu," ilk sezonuyla izleyicileri gerilimiyle koltuklarına çivilemişti. İkinci sezonu için Netflix tarih duyurusu yaptı.
15 Kasım 2023

İlk sezonunda heyecanın tavan yaptığı, izleyicilerini aralıksız ekrana kitleyen Netflix yapımı Kuş Uçuşundan güzel bir haberimiz var. Başarılı oyuncu kadrosu ve yüksek temposuyla alışıla gelmiş dizi 14 Aralıkta 2. sezonuyla Netflix platformunda sevenleriyle buluşacak.

Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini üstlendiği "Kuş Uçuşu," ilk sezonuyla izleyicileri gerilimiyle koltuklarına çivilemişti. Ensemizde sürekli bir ürperti yaratan dizide, yaşanan fırtınanın ardından her şey, yeni baştan inşa edilecek. Aslı, büyük bir hırsla istediklerini elde etmiş olsa da, hayallerini kurduğu koltuğu doldurmanın gereklilikleri ve beraberinde gelen gerçek sorumluluklarıyla yüzleşmek durumunda kalacak.

Hayallerine ulaşmış olsa da hırsı koltuğunu elinde tutmasına yetecek mi? Diğer tarafta ise tahtını tecrübesiz bir kuşa kaybeden Lale, Kenan'ın da desteğiyle kaybettiklerini aramaya kararlı.

Bu mücadelenin ikinci raundunda kazanan kim olacak bekleyecek ve göreceğiz. Ormanın değişmez kanunlarını baştan yazan Kuş Uçuşu, yeni sezonuyla 14 Aralık’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)