Prime Video'nun yeni orjinal içeriği ''Bihter'' filminin galası Sait Halim Paşa Yalısı’nda birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşti.
16 Kasım 2023

Prime Video, Türk Original filmi Bihter’in galası Sait Halim Paşa’da filme yakışır bir ihtişamla birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşti. Bihter'in Adnan Ziyagil karakterine hayat veren Osman Sonant ailevi sebeplerden dolayı galaya katılmadı

Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, Ebru Özkan ve Tilbe Saran’ın yer aldığı Bihter, 16 Kasım Perşembe günü sadece Prime Video’da izleyicisi ile buluşuyor.

 Mehmet Binay ve Caner Alper’in yönetmen koltuğunda oturduğu film tutku, sadakatsizlik, cesaret ve korkaklık sebebiyle büyük bir felaketle sonuçlanan bir aşk dramını izleyiciye yaşatmaya hazırlanıyor. Merve Göntem’in senaryosunu yazdığı, Timur Savcı ve Cemal Okan’ın yapımcılığıyla seyirciyi sürükleyecek bir aşk draması izleyeceğe benziyoruz.

Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılan özel gösterimde, kokteyl ve Film gösterimi sonrası gerçekleşen canlı müzik performansının yer aldığı after party ile devam eden geceye filmin oyuncuları dışında  aralarında Anıl Altan, Burak Yörük, Çağlar Ertuğrul, Cemal Can Canseven, Danla Biliç, Hivda Zizan Alp, Mina Ceran, Pelin Akil, Tuana Yücel, Yağız Can Konyalı, Yasemin Kay Allen, Zeynep Beşerler’in bulunduğu ünlü oyuncu, müzisyen, önde gelen medya mensupları ve influencerlar'ın katılımı ile Bihter'e yaraşır bir gece yaşandı.

Filmin konusuise şu şekilde; Bihter’in hayatı, annesinin hataları ve bu yüzden maruz kaldığı imalı bakışlar tarafından gölgelenmiştir. Görkemini kaybetmiş bir hayat sürmeye pek bir itirazı yokken zengin Adnan Bey’in evlilik teklifini, dönüşmekten korktuğu annesinden kurtulmak için kabul eder. Fakat annesine karşı duyduğu hırs, fark etmeden kendisinin de aynı hataları yapmasına neden olur. Güçlü, para sahibi ve arzulanan bir kadın olmanın ne demek olduğunu keşfettikçe; dönüşeceği hal Bihter’e zor günler yaşatacaktır.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)