Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.
18 Aralık 2023

Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. İki yıl boyunca özenle hazırlanan ''İnci Taneleri'' Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. 

 İnci Taneleri’nin yayınlanan ilk tanıtımında Yılmaz Erdoğan, ‘Azem Yücedağ’ olarak ilk kez izleyici karşısına çıktı. Siren sesleri ile açılan sahnede, polis ve olay mahalinden görüntüler dikkat çekti. TV muhabirinin, “İstanbul’da inanılmaz olaylar zincirine bir yenisi daha eklendi.” cümlesi ile başlayan teaserda, gazeteciler ve meraklı gözlerle olan biteni izlemeye çalışan bir kalabalık görüldü. Haber bülteninde ise, edebiyat öğretmeni olan Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kendisi gibi öğretmen olan karısını öldürmekle suçlandığı ve kelepçeli bir şekilde gözaltına alındığı belirtildi. Rolü gereği üzerine çelik yelek giydirilen Yılmaz Erdoğan’ın cezaevi, koğuş ve ranza üzerindeki görüntüleri büyük heyecan yarattı.

Güçlü bir kadroya sahip dizide Yılmaz Erdoğan'a Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler eşlik ediyor. Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)