Başrollerini Nicole Kidman, Sarayu Blue ve Ji-young Yoo'nun paylaştığı Expats'ın fragmanı yayınlandı.
20 Aralık 2023

Prime Video, Nicole Kidman, Sarayu Blue ve Ji-young Yoo'nun başrollerini paylaştığı yeni mini dizisi Expats'ın fragmanını ve ilk görsellerini yayınladı.  Janice Y. K. Lee'nin dünya çapında çok satan The Expatriates adlı romanından uyarlanan dizinin yönetmenliğini Lulu Wang üstleniyor. Wang aynı zamanda Janice Y. K. Lee ile birlikte dizinin senaryosunda da yer alıyor. Dizi'nin kadrosu ile yıldızlar ve başarılı oyunculardan oluşuyor. Oscar ve Emmy ödüllü Nicole Kidman, Sarayu Blue, Ji-young Yoo, Brian Tee ve Jack Huston rol alıyor. Kidman ve Lulu Wang, aynı zamanda dizinin yönetici prodüktörlüğünü üstleniyor.

Altı bölüm olarak yayınlanacak dizi'nin ilk iki bölümü 26 Ocak 2024 günü yayınlanacak olan dizinin kalan bölümleri 23 Şubat 2024 gününe kadar haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek.

Expats'ın konusu ise şu şekilde; 2014 yılında çalkantılı bir dönemin yaşandığı Hong Kong'da geçen Expats, ani bir aile trajedisinden sonra hayatları kesişen üç Amerikalı kadın- Margaret (Nicole Kidman), Hilary (Sarayu Blue) ve Mercy’nin (Ji-young Yoo) etrafında gelişiyor. Ayrıcalıklı yaşamların sorgulandığı dizi, mağduriyet ile suçluluk arasındaki çizgi bulanıklaştığında neler olabileceğini gözler önüne seriyor. Dizide Margaret'in kocası Clarke'ı Brian Tee ve Hilary'nin kocası David'i Jack Huston canlandırıyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)