Henry Cavill'in başrolünde olduğu Guy Ritchie imzalı The Ministry of Ungentlemanly Warfare'in fragmanı yayınlandı.
31 Ocak 2024

Henry Cavill, Alan Ritchson, Eiza González gibi başarılı isimlerin başrolünü paylaştığı, Guy Ritchie imzalı The Ministry of Ungentlemanly Warfare'in fragmanı yayınlandı. Gerçek bir hikayeye dayanan, savaş muhabiri ve askeri tarihçi Damien Lewis'in aynı isimli kitabından uyarlama film, yayınlanan ilk fragmanının ardından 2024'ün merakla beklenen filmleri arasına ismini yazdırdı.

Guy Ritchie'nin yönetmen koltuğunda oturduğu aynı zamanda yapımcılığında ve senaryosunda da imzası bulunan filmin diğer senaristleri Arash Amel, Paul Tamasy, Eric Johnson olurken, Ivan Atkinson, Jerry Bruckheimer, Chad Oman, John Friedberg'de yapımcıları arasında yerini alıyor.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare, bir aksiyon casus komedisi, İngiltere Başbakanı Winston Churchill ve James Bond yazarı Ian Fleming'in gizli İkinci Dünya Savaşı savaş organizasyonuyla ilgili gerçek olaylardan ilham alıyor. Özette şöyle yazıyor: "Bu gizli ekibin Nazilere karşı alışılmadık ve tamamen 'centilmence olmayan' dövüş teknikleri, savaşın gidişatını önemli ölçüde değiştirdi ve modern Kara Operasyonlar biriminin doğuşunu sağladı."

Henry Cavill, Hero Fiennes Tiffin, Eiza González, Alan Ritchson, Henry Golding, Til Schweiger, Cary Elwes, Alex Pettyfer gibi başarılı isimlerin yer aldığı film, 19 Nisan'da vizyona girecek.

 

 

 

 

 

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)