GAİN’de yayınlanmaya başlayan “GAİN Komedi Kulübü” bugün izleyicisi ile buluştu.
31 Ocak 2024

GAİN’de yayınlanmaya başlayan “GAİN Komedi Kulübü” bugün izleyicisi ile buluştu. Kısa sürede sevilip büyük bir başarı yakalayan komedyen Baturay Özdemir, “Komedi Kulübü”yle izleyicileri güldürürken her bölümünde farklı komedyen arkadaşlarını ağırlıyor. İlk iki bölümü bugün yayınlanan program bundan sonra her hafta bir bölüm olarak GAİN'de izleyenleri kahkaya boğacak.

Birbirinden yetenekli otuz altı komedyenini programında ağırlayacak Baturay Özdemir, stand-up gösterileri ile gülmek isteyenlere eğlence dolu dakikalar yaşatmayı garanti ediyor. Baturay Özdemir’in GAİN Komedi Kulübü’nde konuk edeceği isimler ise şu şekilde: Ali Congun, Alper Ustagil, Ayşegül Doğan, Aytaç Emet, Barış Balkır, Bayram Oğuz Güngör, Bejna Demir, Berkan Karadede, Berkant Priştine, Caner Omur, Ceylan Ünal, Doğan Tunçel, Doruk Kaparlar, Eda Kibar, Eda Özyurt, Elif Çorumlu, Emre Can Çalışkan, Emre Tekin, Gözde Karakaya, Haluk İstanbullu, Hassan OJ, Hidayet Tılı, İstiklal Akarsu, Jan Scott Forman, Lady Malumat, Larla G., Musti Kusti, Muzaffer Aksoy, Nilüfer Yüce, Özkan Çelik, Sefkan Sulakdağ, Serdar Sezgin, Taha Ercoşkun, Tolga Üyken, Yasin Çam, Yoshi Enomoto ve Yusuf Bilal Altıntaş...

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)