Tûba Büyüküstün ve Halit Ergenç’i buluşturan GAİN'in yeni dizisi “Yarın Yokmuş Gibi”nin fragmanı çok ses getirdi.
02 Şubat 2024

Halit Ergenç ve Tûba Büyüküstün, yıllar sonra GAİN'in  “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinde bir araya geldi. Merak uyandıran dizinin ilk fragmanı büyük yankı ses getirdi. 14 Şubat’ta GAİN’de izleyiciyle buluşacak olan dizi, seyirciyi romantizm ve gizeme doyuracak. 

Yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, CB Medya imzasını taşıyan dizinin yönetmen koltuğunda Zeynep Günay oturuyor. “Yarın Yokmuş Gibi” 2003 yapımı, Theo van Gogh’un yönettiği “Interview” filminden senarist Ekin Atalar tarafından diziye uyarlanarak GAİN ekranına taşınıyor.

Bir röportaj vesilesiyle tanışan genç oyuncu Manolya (Tûba Büyüküstün) ve deneyimli gazeteci Hakan’ın (Halit Ergenç) yolları bir tesadüf sonucu tekrar kesişir. İkili, dürüst ve açık bir iletişim kurmanın yollarını ararken bunun aslında hiç de kolay olmadığını fark ederler. Birlikte geçirdikleri kısa ama yoğun zaman zarfında önyargılarıyla yüzleşirken birbirlerine yaklaşımları da değişmeye başlar.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)