Jurassic World'ün yeni devam filmi için görüşmeler sürüyor.
06 Şubat 2024

1993 yılında Spielberg'in orijinal “Jurassic Park” filminin gösterime girmesinden sonra büyük bir beğeni toplayıp hayran kitlesine ulaşan film, 6 filmlik bir seri ile dünya çapında 6 Milyar dolardan fazla hasılat yaptı. Serinin son filmi ise 2022 yılında "Jurassic World Dominion" oldu.

Amblin Entertainment aracılığıyla Steven Spielberg'in yürütücü yapımcılığını üstleneceği Jurassic World'ün yeni devam filmi için görüşmeler devam ediyor. İsmi henüz belirlenmemiş olan serinin yeni filmi için ise planlanan yayın tarihi 2 Temmuz 2025 olarak duyuruldu. 

Universal'ın yeni “Jurassic World” filmini yönetmek üzere “Bullet Train”in yönetmeni David Leitch, ile görüşmelerde bulunduğu biliniyor. Filmin senaryosunu ise "Jurassic Park" ve "The Lost World: Jurassic Park"ın orijinal senaristi David Koepp yazacak. Serinin önceki oyuncularının arasında bulunan Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Laura Dern veya Jeff Goldblum gibi yıldızların kadroya dahil olup olmayacağı henüz belli değil. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)