İşgal altındaki bir İstanbul'da futbol ile yazılan bir destanı anlatan Zaferin Rengi filminden fragman paylaşıldı.
07 Şubat 2024

Abdullah Oğuz’un yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği Zaferin Rengi filminden beklenen fragman paylaşıldı. 16 Şubat'ta vizyona girecek film, İşgal altındaki bir İstanbul'da futbol ile yazılan bir destanı anlatıyor.

Filmin ana kahramanı, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’in hayatından yola çıkarak anlatılan filmde Galip Bey'i yetenekli oyuncu Kubilay Aka canlandırıyor. Başarılı oyuncu kadrosunda Gülper Özdemir (Peyker), Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera), Yılmaz Bayraktar (Yüzbaşı Bennett) ve Birce Akalay (Halide Edib Adıvar)  gibi isimler dönemin önemli isimlerine hayat verecek. 

ZAFERİN RENGİ; 1918-1923 yılları arasında yaşanmış gerçek olaylara dayanan, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu’da başlatılan milli mücadelenin, işgal altındaki İstanbul’da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alıyor. Türk spor tarihine damgasını vurmuş en önemli futbol başarılarımızdan biri olan Harington Kupası’yla final yapacak olan film, 16 Şubat’ta sinemalarda izleyici ile buluşacak.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)