Başrolünde ünlü oyuncu Kirsten Dunst’un yer aldığı “İç Savaş” filmi geleceğin bir fragmanı mı?
08 Şubat 2024

Teksas’ın Cumhuriyetçi valisi Greg Abbott ile federal hükümet arasında göçmenler konusunda başlayan gerilim, yakın zamanda gösterime girecek olan Civil War / İç Savaş filminin öngörüsel bir programlama yani halkı olacaklara hazırlayan bir film mi olduğu sorusunu gündeme getirdi. Başrolünde ünlü oyuncu Kirsten Dunst’un yer aldığı ''İç Savaş'' filmi, yakın gelecekte geçen hikâyede, 19 eyaletin birlikten ayrılmasıyla Amerika’nın çöküşün eşiğine gelişini konu ediniyor. 

ABD Yüksek Mahkemesi'nin, Teksas’ta Meksika sınırına göçmen geçişini engellemek amacıyla konulan dikenli tellerin kaldırılabileceğine karar vermesi üzerine gerginlik artmaya devam ederken, gözler yakın zamanda gösterime girecek olan Civil War / İç Savaş filmine çevrildi. Yakın bir gelecekte geçen İç Savaş filminin geleceğin bir fragmanı olduğu konuşuluyor.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki 19 eyaletin birlikten ayrılmasıyla başlayan İç Savaş filminde, ABD çöküşün eşiğine geliyor.  Özellikle Teksas ve Kaliforniya’nın bağımsızlığını ilan etmesinin dikkat çektiği senaryoda, iç savaşı sırasında bir grup gazetecinin hayatlarının en büyük hikayesini anlatmak için girdikleri büyük mücadeleyi izleyeceğiz.

Günümüzde yaşanan olaylar sebebi ile öngörüsel bir programlama yani halkı olacaklara hazırlayan bir film olduğu konusunda şimdiden tartışma yaratan İç Savaş’ın kadrosunda Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Nick Offerman, Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson, Cailee Spaeny, Karl Glusman, Sonoya Mizuno, Jonica T. Gibbs ve Jess Matney gibi isimler yer alıyor.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği, “İç Savaş”, 26 Nisan’da vizyonda olacak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)