Sessiz Bir Yer film serisinin üçüncü filmi Sessiz Bir Yer: Birinci Gün'ün ilk fragmanı yayınladı.
12 Şubat 2024

Bilim Kurgu serileri arasında en çok beğenilen ve izlenenler arasında yerini alan Sessiz Bir Yer'in başlangıç gününe odaklanan serinin üçüncü filmi Sessiz Bir Yer: Birinci Gün'ün fragmanı yayınlandı. 

Serinin ilk filmi Sessiz Bir Yer 2018 yılında vizyona girdiğinde, film için beklentiler yüksek olmasada beklenilenin üzerine bir beğeni ve başarı yakalayarak gişede 341 Milyon Dolar hasılar elde ederek büyük bir başarı elde etti. Komedi oyuncusu olarak bilinen John Krasinski, imzası taşıyan film eleştirmenlerden tam not alarak 2022 yılında devam filmi olan Sessiz Bir Yer 2 ile geri döndü. Şimdi ise 2024 yılında karşımıza spin-off filmi olan Sessiz Bir Yer: Birinci Gün ile karşımıza çıkıyor. Sese duyarlı uzaylı yaratıkların Dünya'ya geldiği ilk gün New York şehrinde yaşananlara odaklanan film, ülkemizde 28 Haziran'da vizyona girecek.

Michael Sarnoski'nin yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı Sessiz Bir Yer: Birinci Gün,  bu sefer Abbott ailesine odaklanmayacak ve yeni karakterler ile ilk istila gününü bize New York şehrinde yaşananları gösterecek. Filmin oyuncu kadrosunda ise  Djimon Hounsou, Alex Wolff, Lupita Nyong'o, Denis O'Hare gibi isimleri izliyor olacağız.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)