Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde olduğu Eflâtun filminden ilk fragman geldi.
05 Mart 2024

Cüneyt Karakuş’un yönetmenliğini yaptığı, Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünü paylaştığı Eflâtun için geri sayım başladı. 22 Mart tarihinde vizyona girmeye hazırlanan filmin fragmanı sinemaseverler ile paylaşıldı. Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu’nun dikkat çeken sahnelerinin yer aldığı fragman filme merakı daha çok arttırdı. Yılın en romantik filmi olmaya aday Eflâtun, hikayesinin yanı sıra İstanbul’un sokak ve mekanlarında da nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor. Objelerin hatırlatıcı gücüne de dikkat çeken filmin fragmanı, gerçek ile hayalin birleştiği noktada yaşam kuran Eflâtun karakterinin taşıdığı sarı bir şemsiye ile başlıyor. Görme yetisini kaybetmesinin ardından babasının öğrettiği ses ve gölge oyunları ile ekolokasyon yöntemini kullanarak hayata tutunan Eflâtun, filmin fragmanında da seslerin kendisi için önemine vurgu yapıyor.

Cüneyt Karakuş’un ilk uzun metrajlı filmi olan Eflâtun filminde Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu’nun hayat verdiği Oflaz ile Eflâtun’un arasındaki derin bağı gözler önüne seren önemli sahneler de yer alıyor.  Filmin kadrosunda Melisa Akman, Nazan Diper, Yıldız Kültür, Erman Okay, Haydar Köyel, Nagihan Gürkan, Semiha Bezek gibi başarılı oyuncular Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'na eşlik ediyor.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)