Farklı ve naif konusu ile inancın gücünü sinemaseverlere hatırlatacak ''Sırrını Biliyorum'' vizyon için gün sayıyor.
08 Mart 2024

Battal Karslıoğlu’nın yönettiği ''Sırrını Biliyorum'' vizyon için gün sayıyor. Farklı ve naif konusu ile inancın gücünü sinemaseverlere hatırlatacak olan film, oyuncu kadrosu, konusu ve prodüksiyonu ile sinemaseverlere gözyaşları ve kap çarpıntısı arasında yoğun duygu geçişleri yaşatacak.

Timur Acar ve Didem Balçın'ın başrolünde olduğu filmin oyuncu kadrosunda Reha Özcan, Beren Gençalp, Serhat Özcan, Eda Özerkan Kahraman Sivri, Mihriban Er, Sedef Şahin, Zeynep Gülmez, Alihan Türkdemir, Alper Atak ve Soner Türker gibi isimler yer alıyor. Yapım şirketi Trio Pictures-Ali ERTEM / Yapımcılığını Veysel DALGIÇ’ın üstlendiği, Battal Karslıoğlu’nın yönettiği Sırrını Biliyorum filminin senaryosunda, Battal Karslıoğlu ile Ebru Erdemoğlu’nun imzası bulunuyor. 

Film, küçük bir kız çocuğunun hayalini gerçekleştirmek için kalbinin derinliklerinden en saf duygularla komşusu olan ‘gizemli bir adam’ ile anlaşma yapmaya çalışmasıyla izleyiciyi kendisine bağlıyor.   Beynindeki tümör nedeniyle ölümle burun buruna gelen annesi olan Roza yı (Didem Balçın) bir vampirin ısırmasını ve onun da ölümsüz olmasını sağlamak için ‘kendince’ çözümler bulan Nora (Beren Gençalp), neyin içine girdiğinin hiç de farkında değildir. Karanlık geçmişinden kurtulmaya ve kendine yeni bir hayat kurmaya çalışan Kenan’ın (Timur Acar) tek hayali; Huzur evinde yatan annesini alarak uzaklara gitmektir. Kendisini vampir zanneden minik kızın hayalini yerle bir etmemekle, bir türlü peşini bırakmayan geçmişi arasında kalan Kenan, bir karar vermek zorundadır.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)