Kısa film yapımına özendirmek, bu alanda üretimi teşvik etmek ve yeni sinemacıları destelemek amacıyla, 20 yıldır kapsayıcı bir festival kültürü yaratan, Akbank Kısa Film Festivali’nin ‘Forum Senaryo Yarışması’ finalistleri belli oldu.
12 Mart 2024

25 Mart – 4 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek 20. Akbank Kısa Film Festivali’nde yer alan ‘Forum: Senaryo Yarışması’nın ön seçici kurulu, değerlendirmeleri sonucu 8 senaryoyu finalist olarak belirledi. Finale kalan proje sahipleri jüri üyeleri; yönetmen Ceylan Özgün Özçelik, yazar Nermin Yıldırım ve oyuncu Tansu Biçer’e sunum yapacak. ‘En İyi Senaryo’ olarak seçilecek eser sahibi Akbank Sanat tarafından 50.000 TL ile ödüllendirilecek.

27-29 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Akbank Kısa Film Forum’da atölye çalışmaları ve eğitimler de düzenlenecek. Sinemaseverlere keyifle izleyecekleri bir program sunan 20. Akbank Kısa Film Festivali hakkında detaylı bilgi için: www.akbankkisafilmfestivali.com ve www.akbanksanat.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz. 

Forum Senaryo Yarışması Finalistleri

  1. Flanör - Ozan Muhammed Talay
  2. Ana Kız - Kartal Gür
  3. Sakin Bir Gece - İpek Karan
  4. Bir Erkeğin Kabrine Giden Yol - Ozan Sertdemir
  5. Karayazı - Ahmet Duvar
  6. Rüyamda Ama - Burcu Aykar
  7. Karga - Serkan Fakılı
  8. Tarla Fareleri - İlayda İşeri
 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)